GASTOUDER EN KINDERCOACH ANNELOES DE COCK

GASTOUDEROPVANG

Waarom voor gastouderopvang bij mij kiezen?

Sinds 1 januari 2010 verzorg ik met heel veel plezier kleinschalige kinderopvang in Sint Anthonis. De voordelen van gastouderopvang zijn o.a.:

- Gastouderopvang is kleinschalig en persoonlijk

- Er worden maximaal 6 kinderen tegelijk opgevangen, waarvan max. 5 onder de 4 jaar

- De opvang is flexibel, als je onregelmatig werkt, is de opvang daarop aangepast

- Je betaalt alleen de afgenomen uren

- Opvangdagen -en tijden altijd in overleg

- Opvanglocatie zeer dicht bij school en BSO, waardoor brengen en halen van kinderen goed te combineren is

- Samenwerking met diverse gastouderbureaus, zoals Spring, ROOS, Het Liefbeestje en Je Beste Maatje.


Als gastouder heb ik alle benodigde diploma's en certificaten behaald en jaarlijks vinden er risico-inventarisaties plaats door gastouderbureaus. De GGD komt steekproefsgewijs voor controle. De laatste GGD-controle vond plaats in februari 2019.


Naast mijn werk als gastouder geef ik ook workshops en trainingen aan ouders, pedagogisch professionals en kinderopvangorganisaties. Op een interactieve manier bied ik handvatten m.b.t. timemanagement of verdiepen we ons in de baby-en kindergebaren. Meer informatie over de workshops en trainingen vindt u onder de desbetreffende tabbladen. 

Plekje vrij?

Ook als er geen plekjes vrij zijn mag u altijd contact opnemen. Wie weet komt er binnenkort een plekje vrij of kunnen we samen een oplossing bedenken! Contact opnemen kan via mail [email protected] of telefonisch 06-83396173.


Op dit moment zijn er geen vrije plekjes. Er komen wel plekken vrij, invulling hiervan is afhankelijk van de leeftijd van uw kindje.

Bijzondere activiteiten

Ieder jaar in de kerstperiode maken de gastkinderen een heleboel cadeautjes voor ouderen en alleenstaanden die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zo bezorgen we deze mensen een fijne kerst en de kinderen leren dat samen delen en mensen blij maken leuk is om te doen.

Tijdens de verschillende thema's proberen we bijbehorende activiteiten te doen. Zo hebben we al een bezoek aan de brandweer gebracht, is de politie op bezoek geweest, gaan we regelmatig naar het bos, enz.

Iedere maand proberen we een bezoek te brengen aan Dagbesteding Tante Sjaan en aan Zorgcentrum Op 't Hoogveld. Zo verbinden we jong en oud en iedereen geniet!